Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Paralysed charmers!


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 tos226

tos226

    BleepIN--BleepOUT


  • Members
  • 1,574 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:LocalHost
  • Local time:12:34 AM

Posted 10 November 2004 - 10:38 PM

Similar subject to luci2a post a little while back.
At the office I can see the most charming things on this site, such as Grinler running with scissors inspite of his admonition not to, and Bear's quill pen, and JE's kitty cat. In any case nothing there, nothing moves. Smilies do move.
I allow mobile code, 4 kinds of scripts, ads, for this site. So why can't I see the fun stuff? :thumbsup:
I, too, have Zone Alarm Suite but haven't really learned how to use it yet.

Edited by tos226, 10 November 2004 - 10:39 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Grinler

Grinler

    Lawrence Abrams


  • Admin
  • 43,593 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:12:34 AM

Posted 11 November 2004 - 11:43 PM

In IE go to Tools, Internet Options. Then click on the advanced tab. Scroll down to multimedia, and make sure there is a checkmark in Play animations

#3 tos226

tos226

    BleepIN--BleepOUT

  • Topic Starter

  • Members
  • 1,574 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:LocalHost
  • Local time:12:34 AM

Posted 15 November 2004 - 10:16 PM

Grinler, you run with scissors! :thumbsup:
The strange thing is that after I read your post, I did just what you suggested - but the play animations was already checked. And you weren't running.
Now, having read the other post, about smilies, here I was going to report how it didn't work, yet it does. Baffling.

#4 Grinler

Grinler

    Lawrence Abrams


  • Admin
  • 43,593 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:12:34 AM

Posted 15 November 2004 - 11:28 PM

It is strange... In the past i had similar problems where the animated gif would sometimes work and sometimes not. Then i would refresh the page and it would work. Ever since i upgraded to the latest firefox everything has been good for me




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users