Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

I can't open any application!!


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 kanlinnaye

kanlinnaye

  • Members
  • 36 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Local time:07:39 PM

Posted 12 July 2012 - 08:26 AM

I can't open any application. I don't know what happen. Whenever I open an application, It was open with Internet explore. All of my icons are appear with Internet Explore icon. Please tell me how to solve that problem. Please!!!!

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 myrti

myrti

    Sillyberry


  • Malware Study Hall Admin
  • 33,768 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:At home
  • Local time:08:39 PM

Posted 12 July 2012 - 08:28 AM

Hi,

do you think that you may be infected with malware? Have you tried a different user account, does the issue show up there too?

regards myrti

is that a bird?  a plane? nooo it's the flying blueberry!

If I have been helping you and haven't replied in 2 days, feel free to shoot me a PM! Please don't send help request via PM, unless I am already helping you. Use the forums!

 

Follow BleepingComputer on: Facebook | Twitter | Google+


#3 kanlinnaye

kanlinnaye
  • Topic Starter

  • Members
  • 36 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Local time:07:39 PM

Posted 12 July 2012 - 08:50 AM

I don't have any other User Account. I have only Administrator Account. Any time I open any application, It was open with Internet Explore. I can't open all the application. I already scan with Kaspersky Antivirus and Anti-Malware. Something was wrong in my computer.

#4 narenxp

narenxp

  • BC Advisor
  • 16,371 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Local time:01:39 PM

Posted 12 July 2012 - 08:55 AM

Download

LNK

EXE

Launch both the registry files,click YES,restart the PC

you should be able to launch applications now

good luck

Edited by narenxp, 12 July 2012 - 08:55 AM.


#5 kanlinnaye

kanlinnaye
  • Topic Starter

  • Members
  • 36 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Local time:07:39 PM

Posted 12 July 2012 - 09:45 AM

thank you bro, I will try it now.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users