Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Firfox Old Nagging Problem


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 OldPhil

OldPhil

    Doppleganger


  • Members
  • 4,084 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Long Island New York
  • Local time:09:56 AM

Posted 10 July 2012 - 03:12 PM

On a few site when I click a link firefox gets a spead out and washed out look, I have tried a few ideas including a good Revo uninstall. I rebooted and did a fresh install of 10.5 to no avail. it seems as if it cannot read some scripts, if I jump to on what I feel is a powerful server the problem goes away. IE has no issues just FF, any ideas appreciated.

Phil

Honesty & Integrity Above All!


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 jhayz

jhayz

  • BC Advisor
  • 6,922 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:09:56 PM

Posted 10 July 2012 - 08:06 PM

Have you tried the updated version of firefox and running it with addons disabled? How about safemode with networking?

Tekken
 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users