Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Can't Get File To Load


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Klinkaroo

Klinkaroo

  • Members
  • 1,139 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:British Columbia, Canada
  • Local time:03:30 PM

Posted 04 March 2006 - 11:20 PM

Hi my problem is that I can't lead a video I want to watch off of the canadian forces recruiting website. When you click on it it opens another browser window with a windows media player thing inside. But the status bar under it always says ready and when I click the play button it does nothing...

Pleas Help Me

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Klinkaroo

Klinkaroo
  • Topic Starter

  • Members
  • 1,139 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:British Columbia, Canada
  • Local time:03:30 PM

Posted 04 March 2006 - 11:28 PM

NM Reinstalled WMP and now everthing works




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users