Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

my system restore not working (xp)


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 raja554932

raja554932

  • Members
  • 68 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:20 AM

Posted 28 June 2012 - 12:41 PM

hi my system restore is not working for many many day i donot why but i also scan my system with antivirus(k7) but nothing found please help me
operating system-xp service pace 3
ram-2gb dual core 2.8ghz
thank

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 ElFasso

ElFasso

  • Members
  • 229 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Belgium
  • Local time:05:35 PM

Posted 28 June 2012 - 12:59 PM

Download Farbar Service Scanner to your desktop.

  • Open the program.
  • Put a check mark on all boxes.
  • Then click "Scan".
  • Post the log file of the scan.

Download MiniToolBox

Checkmark following boxes:

  • Flush DNS
  • Report IE Proxy Settings
  • Reset IE Proxy Settings
  • Report FF Proxy Settings
  • Reset FF Proxy Settings
  • List content of Hosts
  • List IP configuration
  • List Winsock Entries
  • List last 10 Event Viewer log
  • List Installed Programs
  • List Users, Partitions and Memory size

Edited by ElFasso, 28 June 2012 - 01:03 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users