Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Some odd sound problems


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 theNRS

theNRS

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:13 AM

Posted 22 June 2012 - 01:01 AM

Hello, I am the proud owner of an Asus g74Sx laptop. Recently, I have lost sound in specific applications, and lost the ability to record through the line in.

The only sound I have is in Java and Flash applications, the Elder Scrolls 5 Skyrim, the km player when using a specific play mode, and system sounds. All other applications have no sound.

If I try to record with the line in, I get a repeating signal, sort of like a heartbeat monitor picture on my recording program. The webcam microphone works.

I tried uninstalling then reinstalling the sound drivers, to no avail.
I can supply any more information you need.
Thankyou in advance.

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users