Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

virtualbox XP problem. running on vista host.


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 therockwall

therockwall

  • Members
  • 22 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:05:18 PM

Posted 19 June 2012 - 08:53 AM

I am running a virtualbox XP and i can't get it to connect to the internet. i have a cable from my router plugged into my laptop. i dont know anything about how to fix this, anyone help please?:?????/// :huh:

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 NpaMA

NpaMA

  • Members
  • 635 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Memphis, TN
  • Local time:05:18 PM

Posted 19 June 2012 - 01:57 PM

Open up the main virtualbox Window (where you click to start the Virtual OS).

Right click your Virtual OS and select "settings". In the window that pops up click "Network". Make sure "Enable Network Adapter" is checked and select the following for the other two settings:

Attached to: Bridged Network
Name: [Name of your LAN card]

Leave all "advanced" settings on their default values.

Any change? If not, what firewall are you running on the host PC?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users