Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Maxtor 3100 Personal Storage Hdd Problem


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Donnie373

Donnie373

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:32 PM

Posted 02 March 2006 - 09:03 PM

Hi all! I'm new to this board and have probably announced myself as a new member first before posting my problem... Please forgive my rudeness. Ok on to my unfortunate event...

I went out to staples today and purchased a new Maxtor Personal Storage 3100 HDD. It's 200 GB. Got home and hooked it up and windows started doing its Found New Hardware thing. Looked like it was going well and then... "USB Device Not Recognized". Underneath that header it says one of the USB devices attached to this computer has malfunctioned.

OK. I'm not new to this kind of thing. I looked through the box hoping to find some documentation... I DID! A stupidly small piece of paper called a quick guide that has no words and a few pictures. That tells you just how fool proof this hdd is supposed to be! I went to Maxtor’s website looking for a driver download and they had one! Just not one for my windows version... that reminds me... I think that you guys would be better able to help me if you knew what kind of pc I have, huh?

It is an:
HP Media Center PC m1297c (stock except for an added 1 GB of ram... 2 GB total)
It has 6 USB 2.0 slots in it. 2 in front and 4 in back.

I googled my problem and have been searching for an answer for the last 2 hours. A few people have had similar problems with this and suggested that I Right Click on MY Computer, then go to manage then disc management and just reassign the device a new letter... Problem with that is that it doesn't even show up in there. I can't reassign something that isn't there. I have played with the device manager... Uninstalled the "unknown driver" and re installed it. I have un plugged everything and let is sit for 5 minutes then re-installed it. Oh, and the last thing that I did was hook it up to my wife's laptop. Yeah, the dam thing worked fine on it. So... any suggestions?
:thumbsup:

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 Donnie373

Donnie373
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:32 PM

Posted 03 March 2006 - 05:10 PM

Ok... I took the hdd back and bought a new Maxtor OneTouch II. This one works!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users