Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Problem With Outlook Express.


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 kevb8ll

kevb8ll

  • Members
  • 171 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:09:13 PM

Posted 02 March 2006 - 11:37 AM

I've re-installed 98 on a friends computer and no probs with that.

I have her settings and mail saved on a second drive. All I wanted to do was to import these files into the new installation.

I can't get passed we need to install MSM E-mail, it "detects" the modem (which is there!) but then says it wants to install the windoes drivers and I can't go any further.

Is there any way I can get round this annoying part to just put the settings in?
I don't do silly signature things - not since my Karma ran over my Dogma!

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 lurpin

lurpin

  • Members
  • 13 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:13 PM

Posted 05 March 2006 - 01:04 PM

I have had trouble installing a modem on W98 and the best way is to install the drivers.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users