Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

"Invaild field in parameter" = No Burned CD


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Mr Darkwater

Mr Darkwater

  • Members
  • 70 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:05:35 AM

Posted 09 June 2012 - 04:14 PM

Hey All,


I have just upgraded my Nero 9 to 11 and I cant seem to get it to burn. It always ends with "Invalid field in parameter" I have contacted Nero and they seem spellbound. I have Ashampoo 11 and it burns just fine. However...I do prefer Nero. I have all my updates of XP as well as firmware for the CD drives. Nero 11 is updated too.


Any help would be greatly appreciated,


D

Edited by hamluis, 09 June 2012 - 04:30 PM.
Moved from XP to All Other Applications - Hamluis.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users