Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Unbelievable! Third one hit in 2 months.


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 bwrighttwo

bwrighttwo

  • Members
  • 717 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:04:55 PM

Posted 08 June 2012 - 07:09 PM

Got the blue screen while only reading a message board. Had problems with user acct so I made new one. Did a few scans on my own. Security message about setting for IE. Now got a message about illegal operation for something that was sceduled for deletion in system 86 when I tried to use IE or chrome. i switched users to use IE.

Edited by bwrighttwo, 08 June 2012 - 07:10 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 bwrighttwo

bwrighttwo
  • Topic Starter

  • Members
  • 717 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:04:55 PM

Posted 08 June 2012 - 08:53 PM

You may close this topic already received help.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users