Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Thank You So Much


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 CtGuy1955

CtGuy1955

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:01 PM

Posted 01 March 2006 - 01:23 AM

I have a computer and its been humming along just great. Ive been playing DODS online and just really enjoying the speed and power. Well I guess I fell for the SpyFalcon alert that my system was not secure and I
pushed the button, (meanwhile, I was swearing at Norton Antivirus) and got nothing but trouble because of it.

I searched around and looked, but you guys (and or gals) had the answer that worked. I want to thank you so much for your help. I wish I could send a donation, but ive been out of work sence Aug 24, and Ive only received a check from workmans comp insurance co for 3 weeks. I keep going back to court and its just a mess. When I recover from the hip operation I need in order to be able to return to work, I will send you some
money, because what you did for me was so worth it. Last time something like this happened, I had to nuke
my HD and lost everything..........at least this time things were better.

Thank You sooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo much !!!


Mike K (CtGuy1955) :thumbsup:

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:09:01 PM

Posted 01 March 2006 - 01:41 AM

We're glad you were able to find a solution to your problem, CtGuy1955.
Welcome to Bleeping Computer.
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook

#3 yano

yano

    I can see what you post!


  • Members
  • 6,469 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:10:01 PM

Posted 01 March 2006 - 05:46 PM

:thumbsup: to BC! CtGuy1955.
Glad to hear that BC helped!

Good Luck,
yano :flowers:




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users