Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

document library will not open


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 bluepilloe

bluepilloe

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:40 AM

Posted 30 May 2012 - 12:42 PM

Hello,
My mother just told me about a problem she's been having accessing her documents folder. I looked into it and could not access anything from the documents library. This is the error I get when I try to open the library:

Posted Image

But I found the documents folder in the Pictures library:

Posted Image

It won't let me put the documents folders back in the library. How can I do this? Thanks in advance.

BP

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 coxchris

coxchris

  • Members
  • 1,151 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Atwater
  • Local time:01:40 AM

Posted 30 May 2012 - 01:20 PM

try this http://www.winhelponline.com/blog/fix-error-library-ms-is-no-longer-working-windows-7/

if its doesnt work I can try to find mine

http://www.techsupportforum.com/forums/f217/solved-cannot-access-libraries-library-ms-problem-458618.html

Edited by coxchris, 30 May 2012 - 01:24 PM.

AA in Computer Networking Technology

BS in Information Technology 

Comptia A+, Project+, L+

Renewable:  N+,S+

CIW Web Design Specialist, JavaScript Specialist,  Database Design Specialist 

LPIC-1, SUSE 


#3 bluepilloe

bluepilloe
  • Topic Starter

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:40 AM

Posted 30 May 2012 - 04:11 PM

Thank you so much! It worked :)




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users