Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Iphone 3g s video problem


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Fugugypan

Fugugypan

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:02 AM

Posted 21 May 2012 - 12:16 AM

I made a short video of my son and I sent it to two friends from my phone to their phones. One had no sound and the other did. "no sound" uses an android and the other has a phone like mine. I sent it from my phone via email (as a message is not an option) to my yahoo account...i have sound. "no sound" got a video of a friend and THAT video has sound. She is opening these on her android and using a yahoo app I belive...i sent mine to her yahoo account. The other video may have went to a different email or some other means.
Any help would do...with my settings or hers.

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users