Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

No Pictures? >.<


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 legoman786

legoman786

  • Members
  • 684 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Tucson, AZ
  • Local time:01:26 PM

Posted 25 February 2006 - 08:19 PM

I just recently bought an 80GB HD from ZZF, it's a WD Caviar... back on topic, I intend to use this bigger drive as my master, which I already am, but when I finished installing my firewalls/sypwares/etc. I can't view any pictures online!! Well, in general. Mostly I can't view pictures, on other pages I can. Does this have to do with Norton Internet Security 2004, or Mozilla Firefox (latest ver.), or Webroot Spysweeper. I have XP SP2, but do not use the built-in firewall.

Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
- Rick Cook


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users