Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Task Manager problem


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Commander Gman

Commander Gman

  • Members
  • 1,214 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:02:00 PM

Posted 28 April 2012 - 06:58 AM

Hello everyone

I've been experiencing this problem lately (about a week already), when i click on the Process tab or the networking tab, the graphs don't update as well as all other displays. When i also try to end an application with it, the list is also not updated. It seems to be responsive and does not crash or freeze. It only updates every time I open it with the displays being static.

I've already looked this issue up but found no solution yet. Also checked for malware but found none. Any help or advice would be appreciated Posted Image

Motherboard: MSI P35 Neo-F (Socket 775 LGA) Processor: Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2.40 Ghz Kentsfield Chipset: Intel P35 Graphics Card: Nvidia Geforce GT 440 Memory: 2x 2GB DDR2 800 RAM Storage: 1x IDE 80GB, 1x SATA II 500 GB, 1x External 500GB HD Power Supply: 600W Power supply Monitor: Dual screen set-up Casing: Mini-ATX Fan(s): 1x 80mm silent fan OS: Windows XP SP3


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Commander Gman

Commander Gman
  • Topic Starter

  • Members
  • 1,214 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:02:00 PM

Posted 28 April 2012 - 07:35 AM

Finally solved it Posted Imagein view>update speed. Though I don't recall altering any options within the task manager...

Motherboard: MSI P35 Neo-F (Socket 775 LGA) Processor: Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2.40 Ghz Kentsfield Chipset: Intel P35 Graphics Card: Nvidia Geforce GT 440 Memory: 2x 2GB DDR2 800 RAM Storage: 1x IDE 80GB, 1x SATA II 500 GB, 1x External 500GB HD Power Supply: 600W Power supply Monitor: Dual screen set-up Casing: Mini-ATX Fan(s): 1x 80mm silent fan OS: Windows XP SP3


#3 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 56,435 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:12:00 AM

Posted 28 April 2012 - 09:40 AM

Glad you resolved it, thanks for posting your self-resolution.

Happy computing :).

Louis




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users