Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Program runs slow


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 BurritoBoy

BurritoBoy

  • Members
  • 24 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:07:29 PM

Posted 27 April 2012 - 05:11 AM

First, haven't posted in a long time and hope this is the correct area.
Second, All other applications seem to run OK. most of the time - sometimes I crash a program!

OK! Here's my problem:
I purchased a program "SWiSH Max 4." It works, but when I press the play button - which is like a debug/run action - it takes an unnatural amount of time to start (around 15 seconds). The support side of SWiSH mentioned a possible conflict with other programs, but I don't know where to start looking or how.

My System:
XP64 Pro. Service Pack 2
Intel i3
4 Gig Ram

Thanks for any assistance / Sorry if I'm in the wrong area :-)

Steve

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 jgweed

jgweed

  • Members
  • 28,473 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Chicago, Il.
  • Local time:07:29 PM

Posted 27 April 2012 - 08:19 AM

If there were a conflict, the application would probably not work at all. Considering it is a graphics app, it might run slowly at times.
Whereof one cannot speak, thereof one should be silent.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users