Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

"WEB CAM MALFUNCTION"


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 bustown614

bustown614

  • Members
  • 10 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:42 PM

Posted 25 April 2012 - 08:03 PM

Hello bleepingcomputer.com staff, admin, and fellow users. When attempting to start my webcam I get the following message:

"The camera is used by another program"

When I first bought my ASUS laptop the camera functioned properly. I only used it once or twice and that was right when i purchased the laptop, which was about 18 months ago. Due to a lack of use, I'm not really sure when it became "non-functional". The software for the cam is LifeFrame3. I don't really have any intention of using the webcam frequently, however, I would be really happy to restore it's functionality. Or at the very least to know what went wrong. Any help is greatly appreciated and thank you in advance!!

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users