Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Internet Buttons And Hyperlinks Not Working


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 dan0725

dan0725

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:25 AM

Posted 24 February 2006 - 11:04 AM

I'm having problems with hyperlinks in email messages. they do not start an internet session. I've checked the Rich Text option and it is on. Any suggestions on where to look next?

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 franktiii

franktiii

  • Members
  • 309 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:25 AM

Posted 24 February 2006 - 03:17 PM

What is your e-mail software and what web browser are you using?

#3 dan0725

dan0725
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:25 AM

Posted 26 February 2006 - 11:15 AM

I'm running Internet Explorer 6 sp2 and MS Outlook Express 6. :thumbsup:




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users