Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Medal Of Honor Allied Assault


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 zakisbak

zakisbak

  • Members
  • 81 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:15 AM

Posted 12 April 2012 - 02:45 PM

Have installed game but the graphics are in blocks of colour,greenish,black,whiteish.It looks a bit like neon.Sound,movement is all ok.
I have - updated drivers,changed display properties,restarted,re-installed,shut down background programmes,checked for conflicts,disabled hardware acceleration,all to no avail.
I have other games,recently installed which run fine.
I have run out of things to try.
The game was bought new from Amazon.

My specs -

XP SP3
NVidia GTS250 card
SoundBlaster Extigy Soundcard
AMD Athlon X2 250 Processor 3GHz
4 GB Ram

Out of curiosity,I downloaded the Demo of MoH Allied Assault,and it runs perfectly.
Any ideas gratefully accepted!

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 phantomx11

phantomx11

  • Members
  • 8 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:15 AM

Posted 11 August 2012 - 08:13 PM

Have installed game but the graphics are in blocks of colour,greenish,black,whiteish.It looks a bit like neon.Sound,movement is all ok.
I have - updated drivers,changed display properties,restarted,re-installed,shut down background programmes,checked for conflicts,disabled hardware acceleration,all to no avail.
I have other games,recently installed which run fine.
I have run out of things to try.
The game was bought new from Amazon.

My specs -

XP SP3
NVidia GTS250 card
SoundBlaster Extigy Soundcard
AMD Athlon X2 250 Processor 3GHz
4 GB Ram

Out of curiosity,I downloaded the Demo of MoH Allied Assault,and it runs perfectly.
Any ideas gratefully accepted!

Are there any like 3D settings in the graphics option menu?
I know that I bought an older star wars game with some enhanced 3d model settings- and when that is turned on the game looks just as you described. I think it is a problem with newer graphics cards running older game stuff.
So look at the graphics options (If you see anything like "Advanced 3D accelleration")- Granted, the game I bought was from 1997, but from reading about it, the devolopers and reviewers claimed it was advanced for its time.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users