Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Can't access a website with Firefox


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 debodun

debodun

  • Members
  • 86 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:06 PM

Posted 12 April 2012 - 07:00 AM

Today I couldn't access www.jumble.com with Firefox. I get this message" An Error Was Encountered. Unable to connect to your database server using the provided settings." I can access the site with IE and I was able to access it with Firefox yesterday. So what's wrong now?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 cryptodan

cryptodan

    Bleepin Madman


  • Members
  • 21,868 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Catonsville, Md
  • Local time:10:06 PM

Posted 12 April 2012 - 08:11 AM

Try clearing your cache, and see if you can connect.

Tools > Clear Recent History

Edited by cryptodan, 12 April 2012 - 08:12 AM.


#3 FlannelBack

FlannelBack

  • Members
  • 327 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:06 PM

Posted 12 April 2012 - 11:59 AM

Interesting. I get the same error message in Firefox but no problems with Opera. If the Opera network feature is set to "Mask as Firefox" I get the same Database error as in Firefox.

#4 4dude

4dude

  • Members
  • 578 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:05:06 PM

Posted 13 April 2012 - 01:15 AM

I just got the same message now!!! (They must be having site issues)


EDIT:

I clicked IN MY ADDRESS BAR and pressed RETURN on the error page and the site then loaded like it should :)

Edited by 4dude, 13 April 2012 - 01:19 AM.


#5 jgweed

jgweed

  • Staff Emeritus
  • 28,473 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Chicago, Il.
  • Local time:05:06 PM

Posted 13 April 2012 - 04:30 AM

I had no problem accessing site with Ff 11.0 as of this morning.
Whereof one cannot speak, thereof one should be silent.

#6 4dude

4dude

  • Members
  • 578 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:05:06 PM

Posted 13 April 2012 - 06:44 PM

Ya they are having some issues......

Today i had to click REFRESH as clicking in address bar/return produced the same error page...




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users