Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

no sound after installing xp professional


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Robcon

Robcon

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:26 PM

Posted 05 April 2012 - 12:30 PM

I downgraded a presario cq-50 139wm from vista to xp pro and the sound and video drivers r in arrears, the drivers won't update and HP does not support drivers for this pc with xp installed. thinking about just installing win 7 32-bit and trying that. any insights or suggestions would be helpful. :)

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Allan

Allan

  • BC Advisor
  • 8,562 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:New Jersey
  • Local time:09:26 PM

Posted 05 April 2012 - 01:49 PM

If the system doesn't support XP you've answered your own question. Format and install a newer OS

Edited by Allan, 05 April 2012 - 01:50 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users