Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Web site shows, then goes white


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 debodun

debodun

  • Members
  • 87 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:25 PM

Posted 03 April 2012 - 03:46 PM

I have several personal Web sites with Angelfire, but lately when I try to look at them, the page loads, then after about 30 seconds, the screen goes white. It happens with both Firefox and IE, but it doesn't do it on other sites. I have Windows 7 64-bit as the OS, 1.86 GHz Intel Core 2processor and 3 GB RAM. Any idea what the problem is?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 4dude

4dude

  • Members
  • 578 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:11:25 AM

Posted 03 April 2012 - 10:31 PM

Whats one of the URLs your having issues with?

Ill try it and see what I see :)




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users