Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

I can see my desktop but nothing works


  • Please log in to reply
35 replies to this topic

#1 tdrolin

tdrolin

  • Members
  • 115 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:55 AM

Posted 24 March 2012 - 05:16 PM

Yestrtday all of a sudden computer starting working very slowly. I have received messages from comodo has found another network to windows copy is not genuine to toshiba service center has stopped working to just now comodo has a bug and had to stop. This message is being sent through my iPhone. Everything is hung up right now can't click on anything, even in safe mode with networking. Lastnight I managed to get mbam and spybot updated and ran then mbam found nothing, spybot found a few things and removed them. So is this computer hopeless or is the something I can do? Its a toshiba and I am running windows 7. Any help would be greatly appreciated!!!

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 tdrolin

tdrolin
  • Topic Starter

  • Members
  • 115 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:55 AM

Posted 24 March 2012 - 07:49 PM

Seems like I can get it moving in safe mode, if that helps!

#3 cryptodan

cryptodan

    Bleepin Madman


  • Members
  • 21,868 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Catonsville, Md
  • Local time:01:55 PM

Posted 27 March 2012 - 10:04 AM

Can you post the logs for those scans?

#4 tdrolin

tdrolin
  • Topic Starter

  • Members
  • 115 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:55 AM

Posted 27 March 2012 - 10:51 AM

I am at a disadvantage here I can't post anything I am on my iPhone, I cannot connect to the net other than this phone. Is there anything we can do to get me back up

#5 tdrolin

tdrolin
  • Topic Starter

  • Members
  • 115 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:55 AM

Posted 27 March 2012 - 11:08 AM

Just checked the log from spybot and the only thing it found was Babylon toolbar. I also came across a message in windows security about win32/small.ca virus. Here are some other messages I have received during this battle:
Comodo security oops just found a bug and needs to close

Avg unspecified error occurred in avg

Explorer.exe server execution error

Crtmediad controller:msnmsgrexe application error

The instruction at 0x0000000074786572 referenced memory at 0x0000000074786572. The required data was not placed into memory because of an I/O error status of 0xc0000185

#6 cryptodan

cryptodan

    Bleepin Madman


  • Members
  • 21,868 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Catonsville, Md
  • Local time:01:55 PM

Posted 27 March 2012 - 11:28 AM

So networking in Safe Mode doesn't work?

#7 tdrolin

tdrolin
  • Topic Starter

  • Members
  • 115 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:55 AM

Posted 27 March 2012 - 11:47 AM

Can't connect to the Internet, it boots up in that mode but the Internet isnt working, it was when I first started having problems but not anymore :(

I got this laptop from a family member and there are no backup disks. I thought I could do a system restore but there were no restore points, either.

#8 cryptodan

cryptodan

    Bleepin Madman


  • Members
  • 21,868 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Catonsville, Md
  • Local time:01:55 PM

Posted 27 March 2012 - 11:52 AM

What kind of computer?

#9 tdrolin

tdrolin
  • Topic Starter

  • Members
  • 115 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:55 AM

Posted 27 March 2012 - 11:59 AM

Toshiba notebook
AMD v140 processor 2.29 GHz
3.0 GB
64 bit

#10 cryptodan

cryptodan

    Bleepin Madman


  • Members
  • 21,868 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Catonsville, Md
  • Local time:01:55 PM

Posted 27 March 2012 - 12:05 PM

Is it HP, Dell, IBM, Asus, or others?

#11 tdrolin

tdrolin
  • Topic Starter

  • Members
  • 115 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:55 AM

Posted 27 March 2012 - 12:10 PM

Toshiba and it's running Windows 7 home premium

#12 cryptodan

cryptodan

    Bleepin Madman


  • Members
  • 21,868 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Catonsville, Md
  • Local time:01:55 PM

Posted 27 March 2012 - 12:16 PM

Go to toshiba, and order the recovery media and check if its available online.

#13 tdrolin

tdrolin
  • Topic Starter

  • Members
  • 115 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:55 AM

Posted 27 March 2012 - 12:37 PM

I called them, There is a recovery disk but not available online. Is there nothing else we can do?

#14 cryptodan

cryptodan

    Bleepin Madman


  • Members
  • 21,868 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Catonsville, Md
  • Local time:01:55 PM

Posted 27 March 2012 - 12:47 PM

Can you provide me the full modem number of your Toshiba Laptop?

#15 tdrolin

tdrolin
  • Topic Starter

  • Members
  • 115 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:55 AM

Posted 27 March 2012 - 12:58 PM

Ok from the bottom tag

Satellite c650d
Model: PSC16C-02600M <ES5.0
Serial #: YA624467Q




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users