Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Repeated BSOD


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 DrifterUK

DrifterUK

  • Members
  • 22 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:31 AM

Posted 16 March 2012 - 12:59 PM

Hi there
My laptop keeps experiencing a bluescreen several minutes after booting up. It was working fine up until about an hour ago. I set it to sleep while I had a shower, and when I came back, I had to fully reboot it as if it had shut down. It seemed to work fine for few minutes after it had finished booting, at which point it displayed a BSOD, then restarted. It now just keeps doing this when I boot it up normally, so currently its sitting in safe mode running a virus scan with MBAM

The details for the BSOD are;

Problem Signature
Problem event name: Bluescreen
os version: 6.1.7600.2.0.0.768.3
locale ID: 1033

Additonal infomation about the problem
BCCode - 1000008e
BCP1 - C0000005
BCP2 - 839BE487
BCP3 - B6A8D764
BCP4 - 00000000
OS Version - 6_1_7600
Service pack 0_0
Product - 768_1



Any advice on what to do would be greatly appreciated (Sorry if this has been asked before)

Edited by DrifterUK, 16 March 2012 - 01:01 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 DrifterUK

DrifterUK
  • Topic Starter

  • Members
  • 22 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:31 AM

Posted 16 March 2012 - 02:09 PM

Ok, I think I solved the problem on my own. Looks like Spybot S&D blocked an important driver update which was needed for windows to run and then neglected to tell me

You can probably close/delete this thread now

Sorry about that




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users