Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Invalid Windows code, now system is VERY slow


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 RythmicJea

RythmicJea

  • Members
  • 23 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:49 PM

Posted 13 March 2012 - 09:23 PM

Last week I noticed down in the bottom right hand corner a code "Error 7801"(I could be wrong about this as I can't find it in my web search now). I did a google search for it and saw that it was the code that stated I had an invalid version of windows. Seeing as I have had this computer for a year and a half, I knew there was a mistake. I went to microsoft.com/pag and had it validated. Then it took me to a page where it asked if I wanted to update my security. I said yes. I don't know if this is what is causing the problem, but now my computer is running very slow. I have to do 2-4 hard shut downs before it will load up right. Then, the internet is so slow and just loading google chrome has become a waiting game.

Did I some how get a virus or malware that caused the invalid error?

Thank You,
Lea

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users