Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Im Deaf, No Sound


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 NikatNite

NikatNite

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:48 PM

Posted 18 February 2006 - 02:39 AM

my roomate used the computer and the next day no sound ran system mechanic and adware they found something that wouldnt go away so since nothing useful was on the computer and i have all disk i just reloaded every thing is great after format except still no speakers? now what? shouldnt the reset have reinstalled the correct drivers? im lost!

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 acklan

acklan

    Bleepin' cat's meow


  • Members
  • 8,529 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Baton Rouge, La.
  • Local time:08:48 PM

Posted 18 February 2006 - 08:07 AM

Have you gone into the Device Manager to see if there is and error message. Does the audio device have a ! or ? next to it? If it does delete or unistall it and re-boot windows. Windows will re-install it at start up.
"2007 & 2008 Windows Shell/User Award"




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users