Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

PCU issues


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 squills

squills

  • Members
  • 21 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:55 AM

Posted 29 February 2012 - 06:48 AM

This has happen 2-3 times now, where i go to bed and when i wake up my computer is powered off, the power button wont work unless i unplug and re plug in the power supply.
the PSU is brand new, 750 watt unit. The temp according to speedfan, is
GPU=33C
Temp1=30C
Temp2=40C
Temp3=45C
HD1=30C
Core=34C

and according to speedfan my voltages seem a little weird?>

Vcore1 = 1.25v
Vcore2 = 1.46V
+3.3v = 3.36v
+5b = 4.95V
+12v = 12.54V
-12V = -9.33V
-5v = 4.05V (yes positivie not neg)
+5v = 3.58v
Vbat = 3.18v


Also still having BSOD issues , maybe the two are linked?
any ideas?
cheers
squills

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users