Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Unrecognized iOmega harddrive


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 flicka78

flicka78

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:10 AM

Posted 24 February 2012 - 12:18 PM

Me again. I seem to be having a string of bad luck with my computer and hard drives. I have a 6 month old iOmega 500 GB harddrive that I keep some pretty important data on for work. As of this morning, when I plug it in, I get a message saying it has to be formatted before I can use it.
It shows up in Disk management but not device manager. I've tried reassigning a drive letter, jiggling cables, shutting down and rebooting with it plugged in, etc. etc. but nothing works. I'm pretty scared about losing this data, so if anyone has any advice, I'd greatly appreciate it.
I'm running Windows 7.

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users