Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

unsure about web issues


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Headhurts

Headhurts

  • Members
  • 72 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:18 AM

Posted 12 February 2012 - 07:43 AM

Hi
Just wondering if i could have some advice on whats happening with our computers right now.
We have generally 3 laptops all running xp.
Our problems is that when we are using the internet we are getting 'oops page cannot be loaded' or 'server cannot be found' but if we hit the reload button everything is fine.
this is happening quite frequently while surfing different sites and all with firefox and IE.
Not sure if this is down to settings or router or what?
any ideas welcome

thank you for your time

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 jhayz

jhayz

  • BC Advisor
  • 6,922 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:08:18 AM

Posted 14 February 2012 - 02:28 AM

Have you tried resetting your router/modem then reloading the connection again? It could also be a problem from your ISP or router's end.

Tekken
 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users