Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Speedupmypc Won't Load


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 thrillhouse

thrillhouse

  • Members
  • 1,040 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Va
  • Local time:11:09 AM

Posted 15 February 2006 - 05:14 AM

I just installed speedup my pc and it ran fine, now after I have rebooted it won't load. I tried reinstalling it but that didn't help. any ideas?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 -David-

-David-

  • Members
  • 10,603 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:London
  • Local time:04:09 PM

Posted 15 February 2006 - 05:34 AM

Can you be more specific - do you get an error message when you try to load it? Does it just not respond?
David

#3 thrillhouse

thrillhouse
  • Topic Starter

  • Members
  • 1,040 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Va
  • Local time:11:09 AM

Posted 15 February 2006 - 05:38 AM

it just doesn't respond. the cursor and hour glass symbol appears for two seconds but nothing happens.

#4 nosnhoj#3

nosnhoj#3

  • Members
  • 245 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:127.0.0.1
  • Local time:08:09 AM

Posted 16 February 2006 - 03:22 AM

Hi there,

Maybe it is already running, that is usually what happens when you try to launch a secondary occurrence of a program that only allows one occurrence. Right-Click on the task bar, and click "Task Manager"-->then click the Processes tab. Scroll down the list to see if it is running when you boot your PC.

It could also be a deprecated shortcut.

Also, if you have moved the folder, for example from C:\Local Disk\Program Files\SpeedupMyPC to C:\Local\SpeedupMyPC Disk\ , I believe you might experience such behavior.

Hope this helps,

nos :thumbsup:
When I'm right, I'm right....
And when I'm wrong, I could have been right....
So I'm still right, cause I could have been wrong.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users