Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Virus/spyware problem


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 uni82

uni82

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:52 AM

Posted 10 February 2012 - 03:17 PM

I have a computer with windows xp pro.

I ended up having a spyware and virus attack a few days ago. I use avast as a virus program, and spybot S&D. They both found the problems but was unable to remove it. A friend suggested using combofix.

I installed another virus program called immunet and removed avast. immunet antivirus program just freezes.

I then went into safe mode and used combofix, following all the instructions carefully, and it found a rootkit.access installed on my computer. It could not remove it. So a friend suggested sophos rootkit remover program.

I left it running overnight scanning and it found a few problems before it finished the whole scan.

Next morning, i woke up to a re-boot,All my files are hidden and different desktop background (old one). I was able to unhide the files but they are transluant. I get a sound through the speaker saying "Congratulations you won". no source found.

Now the current problem i am having is, my compurer freezes after 30 min, and im unable to run anti-viral program completely to finish a scan and see if its still infected.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 cryptodan

cryptodan

    Bleepin Madman


  • Members
  • 21,868 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Catonsville, Md
  • Local time:09:52 AM

Posted 10 February 2012 - 03:25 PM

Since you ran Combofix, Please follow the instructions in ==>Malware Removal and Log Section Preparation Guide<==.

Once the proper logs are created, then make a NEW TOPIC and post it ==>HERE<== Please include the link to this topic in your new topic and a description of your computer issues and what you have done to resolve them.

If you can produce at least some of the logs, then please create the new topic and explain what happens when you try to create the log(s) that you couldn't get. If you cannot produce any of the logs, then still post the topic and explain that you followed the Prep. Guide, were unable to create the logs, and describe what happens when you try to create the logs.

Once you have created the new topic, please reply back here with a link to the new topic.

Most importantly please be patient till you get a reply to your topic.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users