Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Vista Blank/black desktop


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 goliath13

goliath13

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:16 AM

Posted 09 February 2012 - 12:21 AM

Hey guys,

I followed the steps to remove the "Security Shield" virus and when I went to restart my computer I got a black desktop with "my documents" open. I have access to Task Manager where I ended explorer.exe and started a new explorer.exe task which then brings my desktop back. However, this is only a temporary fix. I also went into regedit and set the WindowsNT Shell to explorer.exe, yet the problem still persists. I also saw my Malwarebytes quarantine tab had a bunch of trojans listed and one was in the registry affecting winlogon and another under C:\Users\MyName\winlogon.exe. Both were trojan.downloader. I will post an image of this



I want my desktop back without having to use Task Manager etc

Thanks!

Attached Files


Edited by hamluis, 09 February 2012 - 12:35 PM.
Moved from Vista to Am I Infected.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 narenxp

narenxp

  • BC Advisor
  • 16,371 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Local time:11:16 AM

Posted 09 February 2012 - 02:47 AM

I got a black desktop with "my documents" open.

Check the userinit value too

http://support.microsoft.com/kb/555294

Good luck

#3 goliath13

goliath13
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:16 AM

Posted 09 February 2012 - 03:01 AM

I tried it, and it didn't work




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users