Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Advanced Defrag problem


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 gk56

gk56

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:58 AM

Posted 08 February 2012 - 04:57 PM

I have Advanced Defrag v6.4.0.1 that someone paid for the registration for so I thought I would try it out. It doesn't show the C: drive at all and it shows the D: drive twice when I open the program and when I try to defragment. I have tried to uninstall and reinstall the program several times, several times with ccleaner(both to run the install and to clean the registry), a few times with spybot, and of course through windows program removal. Every time I reinstall Advanced Defrag it is already registered(I don't have to re-enter the code) which makes me think that something is being left behind,that and the fact that advanced defrag's support is not responding to emails has me worried that the guy who paid for the registration got scammed and that I have something on my computer that needs to be deleted for security reasons. I am only thinking this because I haven't been able to find any review of the software on other sites other than the description advanced defrag has on their website. If this is a real program I would like to get it running, if it isn't I want to know how to remove any trace of it from my system. I am using a Dell XPS L702x with Windows 7 and dual 750gig hard drives. I've got avast updated and running at all times and I have always applied passive immunization through spybot s&d. If you would like to see screen captures of the program, I would be happy to provide them...I just don't know how to get them from my computer to this post. I would be more than happy to email the captures if you need them.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Crashoveride420

Crashoveride420

  • Members
  • 99 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:United States
  • Local time:11:58 AM

Posted 08 February 2012 - 05:06 PM

Did you get the software from http://www.advanceddefrag.com/?

#3 gk56

gk56
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:58 AM

Posted 08 February 2012 - 08:05 PM

There wasn't a ?

#4 jhayz

jhayz

  • BC Advisor
  • 6,922 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:12:58 AM

Posted 09 February 2012 - 08:05 PM

I would removed this Advanced defrag with certain unknown positive reviews from other users. There are better free defragging tools out online. Remove spybot and use on-demand scanner instead such as superantispyware.

Tekken
 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users