Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Extremely Slow Boot Up & Performance


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Jeongism

Jeongism

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:48 PM

Posted 05 February 2012 - 01:23 PM

I'm having a very frustrating problem with my laptop. It takes me ages ( approximately 1 hr) to boot up to my desktop and when it finally does, everything takes ages to load up. This all happened yesterday out of the blue. The only thing I'm able to access is Safe-mode but I can't open hijackthis.

I've done the following:
- Ran CCleaner
- Scanned with Malwarebytes(nothing)
- System restored
- Combofix(nothing)

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Broni

Broni

    The Coolest BC Computer


  • BC Advisor
  • 42,754 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Daly City, CA
  • Local time:11:48 AM

Posted 05 February 2012 - 03:47 PM

Welcome aboard Posted Image

Does Safe Mode load fast?

My Website

My help doesn't cost a penny, but if you'd like to consider a donation, click DONATE

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users