Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Recycle Bin


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 sierrachello

sierrachello

  • Members
  • 199 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Ubec City
  • Local time:11:44 PM

Posted 01 February 2012 - 08:12 PM

Where can I find "Recycle Bin" icon? Accidentally remove in Dock.


*Edit: Moved topic from Questions and advice for Buying a New Computer to the more appropriate forum. ~ Queen-Evie*

Edited by Queen-Evie, 02 February 2012 - 11:40 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 the_patriot11

the_patriot11

    High Tech Redneck


  • BC Advisor
  • 6,755 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Wyoming USA
  • Local time:08:44 AM

Posted 01 February 2012 - 08:56 PM

what OS?

picard5.jpg

 

Primary system: Motherboard: ASUS M4A89GTD PRO/USB3, Processor: AMD Phenom II x4 945, Memory: 16 gigs of Patriot G2 DDR3 1600, Video: AMD Sapphire Nitro R9 380, Storage: 1 WD 500 gig HD, 1 Hitachi 500 gig HD, and Power supply: Coolermaster 750 watt, OS: Windows 10 64 bit. 

Media Center: Motherboard: Gigabyte mp61p-S3, Processor: AMD Athlon 64 x2 6000+, Memory: 6 gigs Patriot DDR2 800, Video: Gigabyte GeForce GT730, Storage: 500 gig Hitachi, PSU: Seasonic M1211 620W full modular, OS: Windows 10.

If I don't reply within 24 hours of your reply, feel free to send me a pm.


#3 sierrachello

sierrachello
  • Topic Starter

  • Members
  • 199 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Ubec City
  • Local time:11:44 PM

Posted 01 February 2012 - 10:08 PM

Windows XP

#4 the_patriot11

the_patriot11

    High Tech Redneck


  • BC Advisor
  • 6,755 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Wyoming USA
  • Local time:08:44 AM

Posted 01 February 2012 - 10:59 PM

Try going into windows explorer (right start button choose explore) and look for it under the desktop folder, if not there, look for it near the bottom of the folder list. If you find it, click and drag it to your desktop. If You cannot find it there try these steps.

1. Right-click an empty area of your desktop
2. Select Properties
3. Click the Desktop tab
4. Click the Customize button
5. Click Restore Default
Exit all windows and restart your computer

picard5.jpg

 

Primary system: Motherboard: ASUS M4A89GTD PRO/USB3, Processor: AMD Phenom II x4 945, Memory: 16 gigs of Patriot G2 DDR3 1600, Video: AMD Sapphire Nitro R9 380, Storage: 1 WD 500 gig HD, 1 Hitachi 500 gig HD, and Power supply: Coolermaster 750 watt, OS: Windows 10 64 bit. 

Media Center: Motherboard: Gigabyte mp61p-S3, Processor: AMD Athlon 64 x2 6000+, Memory: 6 gigs Patriot DDR2 800, Video: Gigabyte GeForce GT730, Storage: 500 gig Hitachi, PSU: Seasonic M1211 620W full modular, OS: Windows 10.

If I don't reply within 24 hours of your reply, feel free to send me a pm.


#5 sierrachello

sierrachello
  • Topic Starter

  • Members
  • 199 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Ubec City
  • Local time:11:44 PM

Posted 01 February 2012 - 11:10 PM

@the_patriot11.. Thank you man, i will try this one.

#6 sierrachello

sierrachello
  • Topic Starter

  • Members
  • 199 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Ubec City
  • Local time:11:44 PM

Posted 03 February 2012 - 07:34 PM

It's working. Thanks

#7 the_patriot11

the_patriot11

    High Tech Redneck


  • BC Advisor
  • 6,755 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Wyoming USA
  • Local time:08:44 AM

Posted 08 February 2012 - 09:01 PM

np glad you got it working.

picard5.jpg

 

Primary system: Motherboard: ASUS M4A89GTD PRO/USB3, Processor: AMD Phenom II x4 945, Memory: 16 gigs of Patriot G2 DDR3 1600, Video: AMD Sapphire Nitro R9 380, Storage: 1 WD 500 gig HD, 1 Hitachi 500 gig HD, and Power supply: Coolermaster 750 watt, OS: Windows 10 64 bit. 

Media Center: Motherboard: Gigabyte mp61p-S3, Processor: AMD Athlon 64 x2 6000+, Memory: 6 gigs Patriot DDR2 800, Video: Gigabyte GeForce GT730, Storage: 500 gig Hitachi, PSU: Seasonic M1211 620W full modular, OS: Windows 10.

If I don't reply within 24 hours of your reply, feel free to send me a pm.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users