Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Music player works perfectly fine, almost nothing else plays sounds.


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 guwa

guwa

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:33 AM

Posted 30 January 2012 - 02:02 AM

I'd delete my old topic if I could, but apparently I got a few things wrong. >_> Mod Edit: A Staff member deleted it for you ~ Hamluis.

Anyways, I just got a new hard drive and motherboard for my computer today. I found that the green port doesn't work for whatever reason (and I'm not bothered by it unless it could fix this problem) so I managed to get the blue port to work by changing the settings to quadraphonic.

Now that I've done that, my music player works, as does the test sound on SoundMax. However, everything else (Youtube, other internet stuff, any of my computer games) doesn't work. Looked around for a bit, nothing I found seemed to point to why.

Edited by hamluis, 08 February 2012 - 04:28 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users