Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Port Forwarding On A Netopia 4652 Router


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 shiday

shiday

  • Members
  • 47 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:11 AM

Posted 13 February 2006 - 10:02 AM

I am stumped.

I need to be able to access a camera at work from home.

At work there is a netopia 4652 router that is on an idsl connection with ameritech. I need help :thumbsup: with connecting the camera to the router and having port-forwarding established.... Please help :flowers:

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 acklan

acklan

    Bleepin' cat's meow


  • Members
  • 8,529 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Baton Rouge, La.
  • Local time:12:11 AM

Posted 13 February 2006 - 02:04 PM

Here is a very good site... Port Forward
"2007 & 2008 Windows Shell/User Award"

#3 shiday

shiday
  • Topic Starter

  • Members
  • 47 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:11 AM

Posted 13 February 2006 - 06:53 PM

thanks for the site,

the router in question was not listed on that site though..

My main issue is that the config page is not an easy gui like most routers are.
I need to know more about what settings to forword for the camera, ect.

#4 shain

shain

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:11 AM

Posted 04 October 2006 - 02:22 AM

shiday- did you ever figure out how to do this? i know you posted this back in february, but i'm having the same problem with the same router (netopia 4652) and i've tried portforward.com and the netopia help section, but just can't seem to get to the admin page. arrrghhh! any advice would be appreciated.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users