Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

CPU Useage at 100% all the time


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 jdell408

jdell408

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:57 PM

Posted 18 January 2012 - 02:18 AM

I've attached the HJT txt file. Mod Edit: Removed HJT log, malware tool not used in this forum and stated issues seem to be non-malware-related ~ Hamluis.

I've noticed that there are always multiple chrome.exe applications running. Also, the moment I start itunes, the apsdaemon program runs and the useage shoots to 100% until I close it.

The laptop I have is a quadcore, 4gig ram fairly new comp. It just shouldn't be running this slow and being bogged down like this.

Any help would be awesome.

Edited by hamluis, 18 January 2012 - 08:24 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 56,438 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:01:57 PM

Posted 18 January 2012 - 08:27 AM

Seem to be Google Links relating to subject.

Louis

#3 jdell408

jdell408
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:57 PM

Posted 19 January 2012 - 03:14 AM

Awesome. Thanks for the "help". I've already looked up the Google links. Then you remove the log to ensure no help is possible.

Total waste of time, I'm leaving this forum and never coming back.

Well done.

#4 Artrooks

Artrooks

  • Members
  • 1,463 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:New York
  • Local time:03:57 PM

Posted 19 January 2012 - 09:16 AM

FWIW:
I use Google Chrome on my Win 7 computer and when I have only one site open in Chrome, I have 5 chrome.exe*32 entries under "processes" in Task Manager. I have no issues, malware or otherwise with my system.

Regards,
Brooks



 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users