Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Pando


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Crazewolf

Crazewolf

  • Members
  • 7 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:42 PM

Posted 15 January 2012 - 01:32 PM

Have Pando installed & used to work fine. Haven't used it in a while , but now, I can't get it to open.This is in XP Home. I can get it to open in safe mode and tried uninstalling with Revo Uninstaller & re-installing, but problem persists. Does anyone know a way to check what is blocking Pando. Pando's help site wasn't useful at all with this problem. You can also see program in Process Explorer but program doesn't show up on Desktop.

Edit: Moved topic from XP to the more appropriate forum. ~ Animal

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,550 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:07:42 PM

Posted 15 January 2012 - 02:22 PM

Have you checked the Support Webpage?

Louis




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users