Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

What now?


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 joshmurray

joshmurray

  • Members
  • 34 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:12:05 AM

Posted 11 January 2012 - 02:55 PM

My system has been running slow and IE especially takes a long time to load up. I used Spybot S&D, malwarebytes, and Superantispyware to do full scans and removed all infections. I then uninstalled IE8 and installed IE9.

Internet Explorer still opens so slow. I then went into Internet Options and restored and reset it. What else can I do to make it work correctly?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 56,092 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:11:05 PM

Posted 11 January 2012 - 03:18 PM

Slow Computer-browser Check Here First; It May Not Be Malware - http://www.bleepingcomputer.com/forums/topic87058.html

Louis




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users