Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

I-explorer Problem


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Pallidium

Pallidium

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:02 PM

Posted 07 February 2006 - 06:54 PM

Thanks to anyone who reads this, and can solve my problem...

The address bar seems to have dissapeared, now not to act dumb, but right clicking and making the address bar checked, makes no difference. (I've tried moving the bar down, and making room, incase it was hidden away. I've also tried going through 'Vew' and have had no luck, is there away to reset the explorer[And not lose any favorites...]) Thanks!

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 River_Rat

River_Rat

  • Members
  • 773 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Oklahoma - USA
  • Local time:03:02 PM

Posted 07 February 2006 - 07:58 PM

See if this will help:

http://support.microsoft.com/default.aspx?...kb;en-us;842903

#3 Pallidium

Pallidium
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:02 PM

Posted 07 February 2006 - 10:03 PM

AH, I think this may do the trick, thank you very much...

#4 River_Rat

River_Rat

  • Members
  • 773 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Oklahoma - USA
  • Local time:03:02 PM

Posted 07 February 2006 - 10:24 PM

AH, I think this may do the trick, thank you very much...


You're Welcome

Let us know if it works.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users