Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Can only run programs as Administrator after Malware removal


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 NoahB

NoahB

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:51 AM

Posted 26 December 2011 - 12:33 PM

I had a recent Malware infection (Vista Security 2012). I am running Vista 32 bit, 2.5 GB ram, 1.73 ghz. I used Malwarebytes to remove it and only could execute it by running as admin. It removed the Malware issue but now cannot open any program on my computer without a prompt saying "choose the program in which you want to open this program with". Malwarebytes quarantined 2 files, 1 registry data and 1 registry value.

Are my registry values now corrupted and/or missing? I also noticed that my sidebar no longer loads upon boot up and also a few taskbar items are missing (touchpad icon and a few others) as if it's in selective start-up. I also did a full Mcafee scan after the malware was removed and reported no issues. I can open any program but only right clicking it as an administrator.

Thanks for any help.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 narenxp

narenxp

  • BC Advisor
  • 16,371 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Local time:05:51 AM

Posted 27 December 2011 - 01:18 AM

Download

http://www.winhelponline.com/fileasso/exefix_vista.zip

Extract and run the registry fix

Click YES to import it into registry

Try to launch applications now

Good luck

#3 NoahB

NoahB
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:51 AM

Posted 29 December 2011 - 11:01 PM

Thanks for the help. I was able to get a fix via Malwarebytes admin. FYI, if you have ever have a problem with that program, their customer support is fantastic.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users