Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

google redirection


  • This topic is locked This topic is locked
11 replies to this topic

#1 computerisntworking

computerisntworking

  • Members
  • 19 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:13 PM

Posted 24 December 2011 - 12:50 PM

Whenever I search something on google it redirects me to some advertisement. How do I fix this problem? I have a windows XP.

Edited by hamluis, 24 December 2011 - 01:49 PM.
Moved from XP to Am i Infected, sent PM to OP requesting that AII guidance be followed.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Deejay100six

Deejay100six

  • Members
  • 26 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Doncaster, England.
  • Local time:02:13 AM

Posted 24 December 2011 - 01:17 PM

Hi, :hello: and welcome to BC forums.

You are very likely infected by a browser hijacker.

Please follow the instructions here.

Regards, Dave


#3 computerisntworking

computerisntworking
  • Topic Starter

  • Members
  • 19 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:13 PM

Posted 24 December 2011 - 01:20 PM

Which forum do I click on? There aren't any instructions it's just a list of forums.

Edited by computerisntworking, 24 December 2011 - 01:24 PM.


#4 Deejay100six

Deejay100six

  • Members
  • 26 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Doncaster, England.
  • Local time:02:13 AM

Posted 24 December 2011 - 01:37 PM

Sorry, I'm fairly new here. This is the correct link.

Go here and I suggest you start with the first one and then see if there are any more that applies to your situation.

Regards, Dave


#5 computerisntworking

computerisntworking
  • Topic Starter

  • Members
  • 19 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:13 PM

Posted 25 December 2011 - 02:59 PM

I followed the Instructions and saved a log from GMER. Do you want me to post it?

#6 Deejay100six

Deejay100six

  • Members
  • 26 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Doncaster, England.
  • Local time:02:13 AM

Posted 25 December 2011 - 07:09 PM

No, not here.

You will also need the DDS logs.

Then, as mentioned on the preparation page, post your logs in a new topic here >> Post a new malware removal request.

Regards, Dave


#7 computerisntworking

computerisntworking
  • Topic Starter

  • Members
  • 19 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:13 PM

Posted 30 December 2011 - 02:24 PM

I posted a thread and no one has answered yet. What do I do?

#8 computerisntworking

computerisntworking
  • Topic Starter

  • Members
  • 19 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:13 PM

Posted 02 January 2012 - 06:53 PM

Has everyone deserted this website?

#9 Deejay100six

Deejay100six

  • Members
  • 26 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Doncaster, England.
  • Local time:02:13 AM

Posted 02 January 2012 - 07:29 PM

You appear to have 3 threads running about the same issue but I don't see any logs in any of them. Check your private messages. You should have a message from hamluis explaining that you need to follow the procedure for posting your logs.

To view pm's look to the right of your username at top of page and you will probably see a number one, click on it and it should take you to the message.

Logs required;

DDS.txt
Attach.txt
Ark.txt from GMER

Its impossible for anyone to help based on what you have posted so far.

Regards, Dave


#10 computerisntworking

computerisntworking
  • Topic Starter

  • Members
  • 19 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:13 PM

Posted 03 January 2012 - 03:08 PM

My message box only has one message with a link directing me to here. I have posted a thread about it and no one has responded at all. Logs are pointless if no one is reading them.

#11 Deejay100six

Deejay100six

  • Members
  • 26 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Doncaster, England.
  • Local time:02:13 AM

Posted 03 January 2012 - 03:38 PM

Logs are pointless if no one is reading them.


Logs are not "pointless", they are what tells the analyst what is happening on your machine. If you continue to refuse to post your logs I think it unlikely that you will receive any help.

Meanwhile, the site helpbot has responded here >> http://www.bleepingcomputer.com/forums/topic434797.html/page__view__findpost__p__2534479

Regards, Dave


#12 Elise

Elise

    Bleepin' Blonde


  • Malware Study Hall Admin
  • 61,314 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:Romania
  • Local time:04:13 AM

Posted 27 January 2012 - 12:21 PM

To avoid confusion I am closing this topic.

regards, Elise


"Now faith is the substance of things hoped for, the evidence of things not seen."

 

Follow BleepingComputer on: Facebook | Twitter | Google+ | lockerdome

 

Malware analyst @ Emsisoft





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users