Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

RAM Questions


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 fakiee

fakiee

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:08 PM

Posted 20 December 2011 - 06:23 AM

I have a problem. I added 8GB (2x4GB) to my existing 8GB (2x4GB) making 16GB utilising each RAM slot. Since adding the RAM I have had BAD_POOL_Header BSOD before shutting down and at random times. About 3-4 in the last week. I had not had 1 before in the past year, was a really stable system. The only caveat is that I added the Nvidia 510 GPU about a month ago, but problem only appeared after adding RAM.

I wonder if the issues are related?

GA-Z68MX-UD2H-B3
Intel I3-2100
16GB XMS Corsair Ram (4x4GB)
Nvidia 510 GPU
Intel XHD Raid 2x220GB WD Disks

Thanks for your help

Edited by hamluis, 20 December 2011 - 09:33 AM.
Edited, split from different topic, PM sent new OP.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 90awdturbo

90awdturbo

  • Validating
  • 144 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Rochester
  • Local time:05:08 PM

Posted 20 December 2011 - 03:55 PM

I would try and run Memtest86 to see if your RAM is stable or not. Are you sure the memory is compatible with your motherboard?
"Your biggest critics are your best friends" -Benjamin Franklin




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users