Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Internet doesnt work when access's external HD


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 customsbroker

customsbroker

  • Members
  • 21 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:29 AM

Posted 19 December 2011 - 11:55 AM

Hello,

I work at a small 13 person office and I am stumped with a computer problem...

We have a network external hardrive (Lacie) that we have set up on everyones computer as the Z: network drive.

our problem is over the last couple of weeks when ever someone access's the Network External HD (Lacie) everyones internet stops working for the duration of time that person is uploading or downloading from the Lacie. Our emails are also effected.. we can receive emails but cannot send emails.

what could be causing this to happen?

I would be happy to provide any info that could be usefull in solving this issue.

thanks
Jarred

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users