Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Outlook Express Problem?


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 mhmach

mhmach

  • Members
  • 9 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:47 AM

Posted 05 February 2006 - 02:10 PM

I just got a new laptop and I'm having a problem with outlook express. The problem is when I'm connected using a dial up connection everything works fine, but when I'm connected via a wireless network I can receive but not send messages thru OE. I get the error: Connection to server failed 0x800ccc0e. My account is with bellsouth and they were zero help. I can send and receive if I go directly to their website and other webmail works fine too. Is something setup wrong on OE?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 thrillhouse

thrillhouse

  • Members
  • 1,040 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Va
  • Local time:08:47 AM

Posted 05 February 2006 - 08:36 PM

go here: http://help.bellsouth.net/bellsouth/asp/sa...s&sprt_ctattr=0

Try that out, thats all I could find on their site.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users