Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

No Wmv's In Firefox


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 thrillhouse

thrillhouse

  • Members
  • 1,040 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Va
  • Local time:08:23 PM

Posted 05 February 2006 - 12:34 PM

I recently switched to firefox, downloaded all plugins and looked at about:plugins and they all seem to be working. When I view a page such as an ebaumsworld video I just see the video controls at the bottom of a black box and it says Ready but won't play. I've read somewhere else that you must change an ie setting to fix this problem, but I removed ie and cant get it to install properly and dont want to have to reinstall windows just on the off chance it MAY fix the problem. Please, if anyone knows what to do here help me!

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 thrillhouse

thrillhouse
  • Topic Starter

  • Members
  • 1,040 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Va
  • Local time:08:23 PM

Posted 05 February 2006 - 08:28 PM

halftime update:

I downgraded to firefox 1.0 and everything works fine, I'd like to be able to run 1.5 but it doesn't let me view sites like ebaums, even if I use a user agent.

#3 thrillhouse

thrillhouse
  • Topic Starter

  • Members
  • 1,040 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Va
  • Local time:08:23 PM

Posted 05 February 2006 - 10:06 PM

websites like this one http://gorillamask.net/famguypeter.shtml still won't play any video. Someone can you please help me figure this out




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users