Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

IE9 won't launch


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 moe_42

moe_42

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:40 PM

Posted 10 December 2011 - 04:29 PM

I'm trying to get my Vista x64 back up running after having an infection of some kind. MS Security Essentials says the box is clean now.

After cleanup, the icons for IE9 disappeared. I uninstalled and reinstalled IE9, but still no icons. I used MS FixIt, and it found no problems. I manually reset the IE settings through Control Panel\Internet Options\Advanced\Reset. Still no icons, and when I execute iexplore.exe the process dies immediately.

I don't use IE, but I need it for some apps that have compatibility problems with Chrome. Do I need to just reinstall the OS, or are there other options I haven't tried?

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users