Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Issues after running antivirus


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 The Syz

The Syz

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:44 AM

Posted 10 December 2011 - 09:32 AM

Hope you can help. I ran my antivirus, it founds some items, and when it finished, it said I needed to reboot to finish removing things it found. When I rebooted, there are now things that aren't working. For example, if I go into Control Panel and try to open Add/Remove Programs, I get an error saying that I can't open it. When I open Firefox, Skype, etc. from the desktop, I get the box coming up asking what program I want to use to open the programs. The icons on the bottom right corner are gone. Some things will open, like the Fonts folder in the Control Panel, but I get errors when trying to open Security Center, Windows Firewall, etc.

I did get Firefox to open temporarily by choosing to use Firefox to open Firefox, but Firefox closes after a few seconds of being opened, with an error asking if I want to send the error report to Mozilla. Never seen that error before after using a computer for MANY years.

Anyone have thoughts about what to do? Should I run scans, do a repair on Windows? Any help is appreciated. Thanks!

Edited by The Syz, 10 December 2011 - 09:33 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Broni

Broni

    The Coolest BC Computer


  • BC Advisor
  • 42,738 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Daly City, CA
  • Local time:01:44 AM

Posted 10 December 2011 - 05:55 PM

Please follow the instructions in ==>This Guide<== starting at Step 6. If you cannot complete a step, skip it and continue.

Once the proper logs are created, then make a NEW TOPIC and post it ==>HERE<== Please include a description of your computer issues, what you have done to resolve them, and a link to this topic.

If you can produce at least some of the logs, then please create the new topic and explain what happens when you try to create the log(s) that you couldn't get. If you cannot produce any of the logs, then still post the topic and explain that you followed the Prep. Guide, were unable to create the logs, and describe what happens when you try to create the logs.

It would be helpful if you post a note here once you have completed the steps in the guide and have started your topic in malware removal. Good luck and be patient.

If HelpBot replies to your topic, PLEASE follow Step One so it will report your topic to the team members.

My Website

My help doesn't cost a penny, but if you'd like to consider a donation, click DONATE

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users